OPINIÓ


Jaume Querol

INFORMÀTIC

"Amb aquesta nova línia de producte, BQ busca refermar-se al nostre mercat com la 3a marca en unitats de venda"

BQ presenta la nova gamma Aquaris U


El fabricant espanyol de telefonia i electrònica BQ presenta la seva nova gamma de telèfons intel·ligents Aquaris U. Sota el lema “Per a tots, per a tot”, hi trobarem fins a 3 models diferents: l’Aquaris U Lite, l’Aquaris U i l’Aquaris U Plus, cadascun amb diferents prestacions, però compartint xassís i estètica, amb pantalla LCD d’alta definició de 5 polzades i cristall Dinorex d’alta resistència.

El model més bàsic, l’Aquaris U Lite, apareix com el més ajustat de la família en prestacions. Així, integra un interessant processador Qualcomm Snapdragon 425 (Quad Core), 2Gb de memòria RAM, 16Gb d’emmagatzematge, bateria de 3080 mAh i càmera posterior de 8Mp amb frontal de 5Mp. Tota aquesta configuració “bàsica” se situa en un increïble preu de només 139’90€. Un cop més, el fabricant demostra l’excel·lent tasca realitzada, aconseguint una curada relació preu-qualitat-prestacions.

El mitjà de la sèrie es presenta sota el nom Aquaris U. Bàsicament és un aparell idèntic al seu germà petit “Lite”, però veu millorada la seva càmera principal fins els 13Mp, mantenint la resta de prestacions que ja hem mencionat anteriorment. Pel que fa al seu preu, òbviament es veu augmentat sensiblement fins els 169’90€. Per tant, els amants de la fotografia podran gaudir d’un smartphone a un preu també molt competitiu.

Finalment, trobem l’Aquaris U Plus com l’equip referent de tota la gamma. Aquest terminal millora el processador central amb un poderós Qualcomm Snapdragon 430 (Octa Core), una autèntica bèstia de 8 nuclis capaç de fer-nos gaudir al màxim de qualsevol contingut multimèdia i videojocs. Quant a memòria tindrem la possibilitat d’escollir entre 2 o 3Gb de RAM i 16 o 32Gb de disc, podent-se ampliar fins a 256Gb mitjançant la unitat MicroSD. Com a característica exclusiva, aquest model Plus incorpora un lector d’empremtes digital, que ens permetrà desbloquejar el telèfon de forma molt segura i precisa. Finalment, una altra millora a ressaltar té a veure amb la càmera principal, en aquest cas amb un sensor d’alta definició de 16Mp, amb apertura f/2.0 i flash i possibilitat de formats RAW i HDR. Tot aquest equipament estarà disponible al mercat per només 199’90€.

Amb aquesta nova línia de producte, BQ busca refermar-se al nostre mercat com la 3a marca en unitats de venda. Recordem que BQ dissenya els seus productes completament al nostre país, tot i que després fabrica a la Xina, com la majoria de competidors. Ja per últim, els nous Aquaris U estaran disponibles a partir d’aquest mes d’octubre.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació