ESPORTS | 09/04/2015

L'Ascó torna de Figueres sense premi


Maria Acosta // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’Ascó jugava a domicili contra el Figueres. L’encontre estava previst per al 15 de febrer, però no es va disputar per la vaga en contra de la fiscalització de l’esport. En aquest encontre els locals es van avançar al primer temps, encara que els ebrencs van retallar distàncies al segon temps. Tot i això, el matx va finalitzar 3 a 2.

Durant uns minuts l'Ascó va tocar en defensa la pilota per guanyar confiança i obligar a córrer als locals que, tot i això, anaven creixent sobre el terreny de joc per fer-se amb el control del partit. Al minut 20 s’avançaria el Figueres gràcies a una gran carrera per la dreta de Quimo que enviava una centrada al punt de penal per a l'arribada de Serramitja; ell rematava ajustat al pal llarg per anotar el primer gol del partit. L'Ascó va patir després d’aquest primer punt, tot i que al minut 28 Eizaguirre i Genís protagonitzaven una bona ocasió. A l’últim tram els locals contraatacaven amb dues accions de perill de Revert i Serramitja.

El segon temps va començar amb el conjunt de Miguel Rubio més ben posat sobre el terreny de joc. Així arribaria el gol de l'empat, al minut 52, gràcies a una jugada de Genís que dins l'àrea creuava la pilota lluny de l'abast de Reig. Tres minuts després, el Figueres tornava a avançar-se al marcador amb una acció de Pedro. Tot i que Eizaguirre va estar a punt d’igualar un altre cop el lluminós del camp, els locals van ampliar la diferència al 65 amb un penal, on Revert va enganyar completament Sergi Fuertes. Tan sols un minut després seria l'Ascó qui escurçava distàncies en una centrada de Cristino al segon pal i on Taranilla engaltava la pilota al pal llarg per aconseguir el 3 a 2 al marcador.

Els últims minuts de partit van ser bojos i sense cap control per part dels dos conjunts, tot i que a mesura que passaven els minuts els locals van perdre metres ajustant molt les seves línies per defensar amb més seguretat. Ara, amb aquestes 31 jornades disputades, l’Ascó segueix liderant la taula amb un punt de diferència sobre La Pobla de Mafumet.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació