ESPORTS | 07/04/2015

L'Ascó torna al lideratge de la classificació

Maria Acosta // ASCÓ

Tot i que La Pobla de Mafumet va controlar el partit durant els primers minuts, la primera acció de perill seria de l’Ascó. Al minut 11 es va anul·lar un gol dels visitants i, poc després, els de la Ribera d’Ebre van anotar el primer gol gràcies a Edu Vives. Aquest punt va fer créixer l'Ascó que va començar a dominar el terreny de joc. Tot i això, La Pobla va disposar d'alguna acció esporàdica, com la d’Alfons Serra que ho va provar amb un xut des de la frontal que sortia per sobre del travesser. El tram final de la primera meitat va ser d’impàs, sense cap gol a porteria.

L'Ascó va començar molt fort al segon temps, de fet Genís i Argilaga van generar dues ocasions de perill, però no va ser fins al 57 que l’Ascó encaixaria el segon gol. Roca centrava a l'àrea on Genís no aconseguia un bon remat, però Eizaguirre recuperava la pilota i arribava a la línia de fons on centrava al segon pal per a què, aquest cop sí, Genís rematés de cap. Però aquesta bona ratxa no acabava aquí, poc després arribava el tercer gol de l'Ascó, en aquest cas de penal. Eizaguirre encarava a Javi Iglesias dins l'àrea gran i el defensor de la Pobla es llençava al terra desequilibrant el davanter asconenc. Cristino va ser l'encarregat de transformar la pena màxima.

Finalment, al minut 75 Eizaguirre anotava el quart i definitiu gol amb un xut ras que no podia aturar el porter visitant. Mala sort per a la Pobla, ja que Varo es lesionava i va haver de jugar els últims minuts completament coix. Amb aquest 4 a 0, l'Ascó recupera la primera plaça de la classificació i li guanya el “gol average” al seu principal rival. El conjunt de Miguel Rubio ha fet valer la condició de millor local de la categoria per guanyar un partit que el deixa a tocar de la classificació pel Play Off, a 12 punts del 5è classificat i amb un partit menys.