EDITORIAL


Les crítiques al nou pressupost de Tortosa


L’AJUNTAMENT de Tortosa ja té pressupost per al 2018. Va aprovar-lo el 20 de novembre passat, gràcies als vots a favor del PDeCAT i ERC. En canvi, el regidor del PP s’hi va abstenir, mentre que Movem Tortosa, el PSC i la CUP van votar-hi en contra. El pressupost de tot el grup municipal puja a 69,9 milions d’euros, mentre que els comptes de l’Ajuntament són d’uns 35,2 milions. Això és un 0,52% més que l’any passat. La quantitat que es destina a inversions és de prop de 4,5 milions.

DES DEL GOVERN municipal s’ha dit que són uns comptes que donen continuïtat al projecte polític dels darrers 10 anys, que són els que porta Ferran Bel a l’alcaldia. Però l’oposició argumenta i critica que són uns pressupostos excessivament continuïstes, que no responen a les necessitats de la ciutadania de Tortosa. Del capítol d’inversions, l’obra més destacada és la nova piscina, i també hi ha una petita partida per començar les obres de la nova plaça de la Catedral. Siga com siga, al pressupost encara es nota poc la suposada recuperació econòmica. Sembla que s’ho reservin per al 2019, any d’eleccions municipals.



EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació