CULTURA


Sílvia Alarcón

El castell de Miravet estrena nova senyalització en 3D



"El castell de Miravet ha estrenat nova senyalització amb panells interpretatius, en els que es poden visualitzar reconstruccions en tres dimensions del monument. La guia de l’Agència Catalana de Patrimoni, Maite Núñez, ha destacat que aquesta millora ajuda al visitar a fer-se una idea de com era l’edifici en les diferents etapes de l’època.

Per realitzar el disseny de les reconstruccions en 3D s’ha fet una tasca prèvia de recerca que ha permès aprofundir en l’evolució del castell tant pel que fa a la cronologia com a l’arquitectura.

Jaime i Laura són dos dels molts visitants que durant aquest estiu aposten per conèixer la història del castell de Miravet. I han valorat positivament la instal·lació d’aquests panells.

Tota la informació dels panells es presenta en català, castellà, anglès i francès.

La instal·lació de la nova senyalització ha estat possible gràcies al programa Patrimoni en Acció, un conveni entre el departament de Cultura i la Caixa. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació