CULTURA


Sílvia Alarcón

El festival de cinema In-FCTA pren força a la Terra Alta



"Recuperar la passió pel setè art i potenciar culturalment la comarca de la Terra Alta. Aquests són dos dels propòsits que s’ha marcat la tercera edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-Fcta. Dirigida per l’actor Ivan Massagué, el certamen vol ser una plataforma artística on el cinema sigui l’eix vertebrador.

La proposta, que en aquesta edició ha ampliat la seva programació, projectarà llargmetratges com El año de la plaga, de Carlos Martín amb el mateix Massagué com a protagonista, o Return i Anne, També hi haurà la possibilitat de realitzar tallers, que de ben segur despertaran la inquietud artística dels seus alumnes.

La inauguració del festival serà el 4 d’agost, amb Juli Fàbreguas i Jordi Díaz com a mestres de cerimònies. Aquest dia també es presentar el curtmetratge d’In-FCTA 2019, amb la participació de més d’un centenar de figurants de la comarca. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació