CULTURA


Sílvia Alarcón

Antoni Manel Muñoz: 'Els fréstecs estan en perill d'extinció'"La paraula ‘fréstec’ pot tenir moltes definicions. Però que és un ‘fréstec’ per a Antoni Manel Muñoz, ‘Lo Mascarat’?

Precisament ‘Sóc un fréstec’ és el títol de la segona novel·la d’Antoni Manel Muñoz, periodista i escriptor d’Ulldecona. El llibre explica com l’arribada d’una empresa multinacional fa perillar els camps de tota una generació de pagesos de ‘Veremari’, un poble amb nom imaginari inspirat amb un municipi ebrenc. Amb un llenguatge desenfadat, picaresc i directe, Muñoz ha creat una sàtira sobre els estereotips ebrencs portats a l’extrem. Una caricatura que, per Muñoz, són una ‘autocrítica’ a la que ‘estem poc acostumats’.

La novel·la també ha comptat amb una important tasca de normalitzar expressions de la parla tortosina amb la col·laboració de la professora Amada Ulldemolins.

‘Sóc un fréstec’ es pot trobar a la llibreria la 2 de Viladrich a Tortosa, a la llibreria Rafales d’Amposta, a les llibreries el Castell i Serra d’Ulldecona i a La Botiga d’Alcanar."Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació