RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 29/09/2016

L’exalcalde és un dels sis investigats en l’operació antidroga de Rasquera


Els Mossos han intervingut més de 200 plantes de marihuana, investiguen sis persones i han detingut un home de 33 anys per tenir 150 plantes

Gustau Moreno / Cinta Bonet // RASQUERA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’exalcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, és un dels sis investigats en l’operació dels Mossos d’Esquadra que aquesta setmana ha permès intervenir més de 200 plantes de marihuana en aquesta població de la Ribera d’Ebre. Fonts properes a la investigació han confirmat que Pellisa és una de les sis persones investigades per la policia, en una operació que va començar quan l’helicòpter dels Mossos va detectar des de l’aire la presència de plantacions de marihuana en diverses finques de la població. A més dels sis investigats, als quals se’ls imputa un delicte contra la salut pública, els Mossos també van detenir un veí de Rasquera de 33 anys.

Divendres, l'helicòpter dels Mossos va localitzar diversos punts on s'observaven les plantes i s'hi van adreçar les patrulles. El mateix dia, els investigadors van intervenir una cinquantena de plantes de marihuana. Per aquests fets, els agents van investigar sis homes, responsables de les plantacions, per un delicte contra la salut pública. I va ser dimarts quan es va desmantellar una altra plantació de marihuana que es trobava amagada en un camp d'oliveres. En aquesta finca es van localitzar 150 plantes i es va detenir el seu propietari. En total, s'han intervingut més de 200 plantes. D'aquestes, 150 es trobaven en la mateixa finca agrícola de Rasquera i tenien un pes de 140 quilos. El 2014, els Mossos ja van detenir dos homes més per tenir una gran plantació de marihuana a Rasquera, amb prop de 600 plantes.

En aquest sentit, cal recordar que l'any 2012 l'Ajuntament de Rasquera va promoure una plantació de marihuana en el marc d'un pla anticrisi, amb el suport d'una associació cannàbica de Barcelona. L'equip de govern de Bernat Pellisa fins i tot va organitzar una consulta ciutadana per avalar el pla anticrisi i la plantació de marihuana, però el projecte va quedar aturat als jutjats. /Foto ACN.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació