PORTADA | 20/01/2016

Panisello: 'La PDE enfoca el 7F d’Amposta com una manifestació de país’


Gustau Moreno // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) vol que la manifestació del proper 7 de febrer a Amposta siga una protesta massiva i festiva, en què el conjunt de la ciutadania deixe clar que el rebuig al nou Pla Hidrològic és una qüestió de territori i també de país. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, un dels portaveus de la PDE, Joan Antoni Panisello, ha confirmat que estan rebent adhesions d’arreu de Catalunya, i que confien en l’arribada de persones de tots els punts del país, per manifestar-se a Amposta. De fet, Panisello ha remarcat que la revisió del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre és també una agressió al conjunt de Catalunya, i que per tant cal una resposta “de país” per aturar aquesta amenaça. En aquest sentit, el portaveu antitransvasament ha fet una crida perquè la gent de fora de les Terres de l’Ebre també es mobilitze en defensa del riu.

D’altra banda, Panisello volgut destacar l’estreta col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta, que s’ha bolcat amb la convocatòria i en l’organització de la manifestació. El portaveu de la PDE també ha agraït que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, haja començat a liderar un nou front institucional contra el Pla Hidrològic, amb una primera reunió en què van participar una trentena d’alcaldes. De fet, s’ha aprofitat aquest consell d’alcaldes per convidar els 52 municipis del territori a participar en la protesta d’Amposta.

Finalment, Panisello ha assenyalat que oficialment encara no tenen constància d’una possible visita del president de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, abans de la manifestació d’Amposta. Així, el portaveu de la PDE ha agraït que el Govern vulga convertir la defensa de l’Ebre en un objectiu de país. Però Panisello també ha reconegut que els preocupa que Carles Puigdemont afirmés, durant el ple d’investidura, que cal impulsar un Pacte Nacional de l’Aigua a Catalunya.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació