CULTURA


Cinta Bonet

75 alumnes participen en l’estada de la Banda Simfònica de la Diputació a la Ràpita



"La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona realitza des d'aquest dilluns i durant tota aquesta setmana la seva estada anual a Sant Carles de la Ràpita. Aquesta banda és un projecte pedagògic que agrupa els millors alumnes de grau professional dels conservatoris de la diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, en concret, un total de 75. El seu coordinador, Jordi Masip, ha explicat que des de fa 15 anys, cada estiu, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes.

Però a més de promocionar la formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador.

Un des alumnes que hi participa, Pol Fernández, ha valorat molt positivament la iniciativa.

En aquesta estada també hi és present el director valencià, Manuel Godoy, qui ha afirmat que aquesta és un “projecte sense precedents”.

Unes jornades de convivència i treball que culminaran amb tres actuacions a Salou, l’Hospitalet de l’Infant i Amposta, els dies 6, 7 i 8 de setembre. Tots els concerts tindran lloc a les 19 hores amb entrada gratuïta. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació