CULTURA


Cinta Bonet

La Ràpita organitza més de 30 activitats per les Jornades Culturals de setembre



"Les Jornades Culturals de la Ràpita comptaran enguany amb un total de 33 activitats. Començaran el 2 de setembre i inclouen Eufònic, el Festival Internacional de Guitarra, teatre, cinema, literatura, literatura i art, entre altres expressions culturals. La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha afirmat que amb aquestes jornades es busca que siguin representades el màxim d’expressions culturals possibles i els gustos de tothom. Segons Ferraté, es tracta d’un “tast” de tota l’activitat cultural que es programa al llarg de l’any.

Les jornades s’encetaran amb la inauguració de l’exposició Aloma, de Mercè Rodoreda, i clouran amb el tancament de la mostra d’artesania a l’església Nova el 6 d’octubre. En la vessant musical destaca el Concert per la Ràpita del 10 de setembre.

També destaca l’espectacle Koiné del 21 de setembre. Pel que fa a la literatura, es presentarà la reedició del llibre “La cuina rapitenca”. En teatre cal destacar la continuïtat de les rutes sobre els inicis de la Ràpita i el retorn de “Dones de matrícula 2”, una obra ja estrenada que molta gent es va quedar en ganes de veure, amb la companyia Xip Xap, diumenge 15 de setembre.

Pel que fa al cinema i de la mà de cineclub la Ràpita, es projectaran les pel·lícules Los Tarantos, Els dies que vindran, i las Mandarinas. La XXXI Trobada gegantera és una altra de les activitats de les jornades.

"



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació