CULTURA


G.M.

Ivettee Nadal, concert íntim a bord del llagut Lo Sirgador



"El proper diumenge 25 d’agost, el llagut turístic Lo Sirgador continua amb el cicle de concerts “Lo Riu és Música”, en aquesta segona edició de concerts acústics a bord de l’embarcació. En este cas, serà amb la cantautora vallesana Ivette Nadal qui delectarà el públic amb les seues cançons a bord de Lo Sirgador. I és que Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d’una dècada als escenaris, amb cinc treballs discogràfics i dos poemaris. Ara torna punt de partida, amb tot el seu bagatge i l’experiència a l’esquena d’estar a tants escenaris.

Durant aquests deu primers anys, la cantautora s’ha mogut per territoris expressius d’una formalitat una mica llunyana dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país. Venint recentment d’un so més radical i elegant, després de l’espectacle ‘Arquitectura primera’, compartit amb Pascal Comelade i la seua banda, retorna com a solista amb la seua poesia i la seva cançó més forta que mai.

El concert d’Ivette Nadal serà el número deu dels quinze programats fins al moment dintre del cicle “Lo Riu és Música 2019”. Es tracta d’un seguit de concerts en format acústic, navegant a la posta del sol, des de Tortosa fins a les illes de la Xiquina, davant de Jesús i dels Bous, davant de Vinallop. Durant el trajecte es pot gaudir de la música en viu, però també de la façana fluvial, de la història de la ciutat, de l’exuberant bosc de ribera i d’una copa de cava. Un escenari immens i canviant per a un viatge musical espectacular, en format íntim. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació