CULTURA


G.M.

Miliu Calabuch i el grup de versions Mr. Highland, al VaPerTuVidal



"Ja s’ha donat a conèixer la programació de la novena edició del festival VaPerTuVidal, que tindrà lloc el proper dimecres 28 d’agost a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. La part nocturna de la festa anirà a càrrec de Miliu Calabuch, nebot de Peret i el seu hereu artístic, que farà ballar els assistents amb les clàssiques rumbes del seu oncle. De fet, Miliu Clabuch és fill de l’Oncle Joanet, reconegut patriarca de la rumba catalana, i també nebot de Moncho, el gitano del bolero. Tot seguit, agafaran el relleu a l’escenari el grup de versions Mr. Highland, que interpretarà els temes més actuals i els clàssic de sempre del pop, el rock, la música disco, el funk i l’ska. La nit musical clourà amb una sessió de música dels anys 70, 80 i 90 amb DJ Xito.

El festival VaPerTuVidal és un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. La jornada començarà a les cinc de la tarda amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seues famílies amb tallers, jocs, macrotirolina, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada. Per arrodonir-ho, a les set del vespre hi haurà un espectacle de Muniatto Xou amb malabars, equilibris, globoflèxia i clown. Com a novetat d’enguany, a les vuit del vespre els tècnics del Win Complex Esportiu Tortosa oferiran una sessió FamilyZumba, una classe de ball molt divertida per a grans i menuts. Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, amb entrepans calents i begudes. A més, es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’associació VaPerTuVidal, i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguen donar un bon servei, tot complint amb la vessant solidària de l’entitat. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació