ESPORTS | 28/03/2017

El Barbarians Taus lluitarà pel seté lloc

Albert Pascual // AMPOSTA

Barbarians Taus-Vinaròs 12 - 14 Paterna Ciencias B
Aquest dissabte el Serengueti d'Amposta vivia el partit de tornada que el Barbarians Taus-Vinaròs enfrontava al Paterna Ciencias. Una eliminatòria favorable a l'equip inter-comarcal que guanyava l'anada per un clar 15 a 34.

En aquesta ocasió, el Barbarians Taus va caure per només dos punts de diferència, un resultat que després de tot, els permetrà lluitar pel seté lloc contra l'Akra Barbara d'Alacant.

El partit començava de cara per als valencians que al minut 12 feien assaig i transformació i sumant els set primers punts de partit. Poc després es repetiria el mateix estil amb un altre assaig i transformació del Paterna que els deixava amb 14 punts.

La reacció del Barbarians-Taus va arribar just abans del descans amb un primer assaig de Daniel Fernández i als següents 40 minuts un altre assaig del mateix jugador i una transformació de Jordi Reverter que feien sumar 12 punts als locals i els permetien guanyar l'eliminatòria tot i perdre el partit per 12 a 14.

La lluita pel 7è lloc contra l'Akra Barbara continuarà el proper 1 d'abril a Alacant.