PORTADA | 08/04/2015

Trens Dignes demana una taula de negociació per a la millora del servei ferroviari


Trens Dignes de les Terres de l’Ebre i el Priorat ha demanat al Parlament voluntat política per treballar plegats i constituir una taula de negociació que permeti agilitzar les millores al territori.

Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre i el Priorat ha demanat al Parlament voluntat política per treballar plegats i constituir una taula de negociació que permeti agilitzar la materialització de millores al servei ferroviari del territori. La petició l’ha fet la portaveu de la Plataforma, Montse Castellà, en la comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament. Castellà ha detallat alguns dels greuges existents al territori com una infraestructura ferroviària deficient, retards continuats en els trajectes, combois vells i preus força elevats.

Els representants dels partits polítics presents a la Comissió han reconegut la certesa de les paraules de Castellà i s’han ofert a treballar per donar resposta a les demandes de la Plataforma. En aquest sentit, la diputada del PP, Dolors Montserrat, s’ha compromès a fer arribar les demandes de la Plataforma Trens Dignes al govern de l’Estat.

Castellà ha agraït les bones paraules però ha demanat que aquestes es converteixin d‘una vegada per totes en fets i que equiparen els drets dels veïns de les Terres de l’Ebre amb els de la resta de Catalunya. També ha lamentat que tot i sol·licitar-ho en reiterades ocasions, la Plataforma encara no s’hagi pogut reunir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Entre d’altres, la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre i el Priorat demana integrar les Terres de l’Ebre a les rodalies del Camp de Tarragona, nous combois 4 4 9, convertir un Euromed en Alvia per millorar les comunicacions cap al nord i cap al sud, la integració tarifària i preus justos, amb descomptes per estudian

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació