PORTADA | 04/01/2017

Els Reis Mags arribaran pel riu a Tortosa i Amposta


Gustau Moreno // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Tortosa, Amposta i la resta de poblacions de les Terres de l’Ebre ja ho tenen tot a punt per rebre la visita dels Reis Mags d’Orient, a partir d’aquest dijous a la tarda. En el cas de Tortosa, el regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha recordat a Canal 21 Ebre que enguany la Cavalcada estarà centrada en els dibuixos animats de la factoria Disney, i que els Reis Mags arribaran pel riu. De fet, ha assenyalat que Ses Majestats tenen moltes ganes de veure des del mig de l’Ebre la nova il·luminació de la façana fluvial de Tortosa, amb la catedral, el Palau Episcopal i les muralles del castell de la Suda.

Després de desembarcar abans de les sis a la platja de Ferreries i d’adorar el nen Jesús al pessebre vivent de la parròquia del Roser, els Reis Mags marxaran en un dels nous autobusos fins a la plaça de l’Ajuntament, on ha de començar la Cavalcada a les set del vespre. El seguici reial no entrarà al centre de Tortosa pel pont de l’Estat, actualment en obres, sinó pel pont del Mil·lenari.

La Cavalcada dels Reis Mags a Tortosa estarà dedicada als dibuixos animats de Disney. A Amposta, la principal novetat serà la música en directe



En el cas de la ciutat d’Amposta, el regidor de Festes també ha explicat que ja ho tenen gairebé tot a punt per rebre Ses Majestats. L’arribada dels Reis Mags serà abans de les sis de la tarda a l’embarcador del Club Nàutic, i la Cavalcada d’Amposta comptarà amb la presència dels personatges de la Patrulla Canina i de Disney. Amb tot, la principal novetat és que les carrosses tindran música en directe.

Ramon Bel ha afegit que enguany els Reis Mags tornaran a arribar pel riu. El recorregut previ de Ses Majestats, abans de començar la cavalcada, serà llarg perquè tothom puga saludar els Reis Mags. De fet, l’arribada a la plaça de l’Ajuntament no s’espera fins a les vuit del vespre.

D’altra banda, a Móra d’Ebre la Cavalcada de Reis començarà a un quart de set del vespre. La benvinguda a Ses Majestats tindrà lloc al pont de les Arcades, a l’alçada de l’avinguda de les Comarques Catalanes. Finalment, a Gandesa els Reis Mags arribaran a dos quarts de set del vespre.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació