ESPORTS | 31/10/2016

Remuntada per posar-se sisens

Albert Pascual // ASCÓ

Ascó 2 - 1 Terrassa
L'Ascó jugava a casa contra un rival directe, el Terrassa. Amb un estadi ple amb 300 espectadors, la intensitat va ser la protagonista de l'encontre.

La primera part va començar amb un Ascó que anava a per totes generant nombroses ocasions de gol. Al 25' la va tenir Peke en un xut des de lluny que acabava al travesser. Dos minuts després era Osado qui ho intentava. Al 30' era Masqué qui engaltava un potent xut que desviava sota els pals Amantina quan ja es cantava el primer gol. Amb empat a zero s'arribava al descans.

A la segona part de nou l'Ascó sortia a guanyar però era Ruillo al 52' qui avançava al Terrassa.

L'equip local no es va desanimar i en menys de 10 minuts va capgirar el marcador. Primer al minut 61' quan Jonatan culminava una gran jugada per igualar el partit.

No havia acabat encara de celebrar-ho l'afició local que Jordi Martí col·locava el 2 a 1 gràcies a una pilota que perdien els egarencs i el contracop asconenc.

Poc després vindria la lesió del porter local Sergio López en rebutjar una pilota i topar amb un company. Un ensurt que va fer aturar el partit, fins que va ser traslladat a l'hospital de Móra d'Ebre, ja plenament conscient on se li van fer proves per descartar qualsevol lesió.

Abans d'acabar, un gol anul·lat per fora de joc a l'Ascó i l'expulsió amb roja directa del local David Silva però amb tres punts assegurats, nou partits sense perdre i sisens a la classificació del grup cinquè de la tercera divisió.