BAIX EBRE | 30/06/2016

Deltebre treu a concurs la zona blava del centre comercial


G.M. / ACN // DELTEBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Ajuntament de Deltebre ha tret a licitació el concurs per gestionar la zona blava del centre del municipi que inclourà "uns nous criteris" com, per exemple, la gratuïtat, com a mínim, dels 20 primers minuts d'aparcament. El consistori vol impulsar "la dinamització comercial del centre" a partir de la reformulació de la zona blava que tindrà un màxim de 168 places i que disposarà de 10 parquímetres, de nova tecnologia, que funcionaran amb plaques solars i que permetran fer el pagament a partir del telèfon mòbil. També es contempla la creació de 10 zones específiques per a minusvàlids i 10 zones de càrrega i descàrrega. El consistori preveu la creació de la zona taronja, complementària a la blava, exclusiva per a veïns i que comptarà amb 80 places, aproximadament.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha subratllat que les noves "adequacions convergeixen en la finalitat de donar una resposta a les inquietuds constants que han mostrat els comerços". L'Ajuntament ha tret a licitació el concurs públic que està obert a totes les empreses de sector per tal que presentin les seves ofertes. Si els tràmits es compleixen de manera correcta, i les empreses donen compliment a l'objecte del contracte en la seva totalitat, les millores s'haurien de dur a terme en l'últim trimestre d'aquest any.

La zona taronja que preveu crear el consistori serà per a què veïns i veïnes puguin estacionar el seu vehicle mitjançant una quota simbòlica de 15 euros trimestrals. Estarà distribuïda en diferents sectors del centre comercial. El regidor de Seguretat i Mobilitat de Deltebre, Francisco Castro, ha explicat que "la creació d'aquesta zona es basa en la finalitat que els veïns i veïnes puguin aparcar el més a prop possible de la seva residència, sense cap dificultat, i que s'acabi amb un greuge comparatiu amb la resta del veïns de la zona comercial". / Foto AJUNTAMENT DE DELTEBRE.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació