BAIX EBRE | 20/05/2016

Mas afirma que la cuina i el paisatge és l’autèntic petroli de les Terres de l’Ebre


Ho ha dit a Deltebre, durant la inaguració de la mostra gastronòmica Mescla en el marc de Deltafira

Cinta Bonet // DELTEBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquest divendres la mostra gastronòmica Mescla al centre d’inspiració turística Ebreterra. Més de 95 empreses participaran en aquesta primera mostra impulsada per l’Ajuntament de Deltebre amb la voluntat de promocionar la gastronomia del territori i vincular-la a l’oferta turística basada en el paisatge i la natura. Així, durant els tres dies que dura Mescla, es podran degustar els plats d’una trentena de restaurants del territori, maridatges, veure demostracions de cuina en directe o participar en xerrades, tallers, conferències. L’entrada serà lliure per a tothom i el paquet de cinc degustacions amb menjar i beguda tindrà un cost de 7 euros. En el discurs inaugural, Mas ha afirmat que el paisatge, el treball de l’home i la cultura és l’autèntic petroli de les Terres de l’Ebre.

Per la seva part, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha afirmat que Mescla neix amb la voluntat de posar de rellevància tots i cadascun dels trets distintius que generen un valor afegit municipi i al territori. Segons Soler, Mescla és un pas més per a consolidar Deltebre com a capital del Delta de l’Ebre.

També el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha afirmat que la cuina del territori s’ha convertit en una cuina “d’excel·lència” i que cal que el sector públic i el privat sumin esforços per posar en valors les fortaleses del territori.

Mescla coincideix en el temps amb la celebració de la renovada DeltaFira, que commemora els 39 anys del municipi. Un dels actes més esperats és la Gran nit de Gala Quintos/es 1998 d’aquest divendres durant la qual s’elegirà la Reina, el Mister Deltebre 2016 i la Reina infantil i el Fadrinet de 2016. També destaquen els concursos de tir i arrastre o les exhibicions de tradicions i treballs agrícoles.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació