ESPORTS | 14/03/2016

La lluita per la categoria continua

Albert Pascual // BÍTEM
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

El Remolins Bítem aconsegueix una important victòria en la lluita per la permanència en la categoria. Ho han fet davant un rival directe, el Racing Bonavista, que va lluitar pel partit.

El matx pareixia un partit de tennis. El primer gol el marcaria el Racing al minut 34’, i empataria el Remolins-Bítem poc després amb un penal transformat per Miguel. Chalu tornaria a avançar al Racing Bonavista un minut abans del temps de descans.

Al cap de set minuts de la segona part, els locals desperten i empata el Remolins Bítem amb un 2 a 2 marcat per Miguel al minut 52’. Édgar ampliaria al 57’ i el mateix jugador donaria la tranquil·litat al Remolins-Bítem al minut 83’.

Tortosa 2 - 1 Canonja - En la mateixa categoria, el Tortosa va guanyar per la mínima a La Canonja. Chilón va marcar els dos gols al minut 27 i 38, i Valdez al 43 retallaria distàncies per a l’equip tarragoní. En tot cas el marcador no es va moure durant tota la segona part.

Ulldecona 3 - 0 Jesús Catalona - Per la seva part, l’Ulldecona golejava 3 a 0 al Jesús Catalonia i es retroba amb la victòria després de dos setmanes sense guanyar. El pichichi de la segona catalana, Chimeno va marcar els tres gols.

Torreforta 3 - 3 Gandesa - I el Gandesa va empatar amb el Torreforta. Un resultat meritori, ja que l’equip local va avançar-se en el marcador 2 a 0, però el Gandesa va saber reaccionar i finalment va acabar el partit empatant a 3 gràcies a un últim gol de Vallès al minut 89.