ESPORTS | 26/01/2016

Partit per a oblidar

CB Cantaires 65 - 73 Bàsquet Ateneu Montserrat

Albert Pascual // TORTOSA

Les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires de Tortosa ha sofert aquest cap de setmana una dolorosa derrota enfront del Basquet Ateneu de Montserrat en el primer partit de la segona volta de la competició disputat al pavelló de Ferreries.

El començament del partit va ser tímid per al Cantaires amb una defensa sense gaire desgast i un atac en la mateixa línia. L’equip visitant sortia decidit sabent que volia guanyar el partit com al final va resultar.

El Bàsquet Cantaires no es va trobar còmode enfront a una defensa de zona, amb moltes pilotes perdudes i decisions incorrectes. L’encert baix de tirs de camp i els pocs rebots totals aconseguits, feia que l’Ateneu Montserrat, més guerrer i dur, anés sempre per davant en el marcador, i els tortosins sempre a remolc.

El primer quart va acabar en un parcial de 14/16 amb un segon quart on el Montserrat va agafar diferència amb un contundent 13/20. El Cantaires va intentar-ho durant la segona meitat amb els dos últims parcials empatats a 16 i 21 punts. El resultat final va ser de 65 a 73.

Miki Novovic va ser el màxim anotador del Cantaires amb 20 punts, seguit de Stefano Coari amb 11. Per a Coari, aquest ha estat el comiat del Cantaires. El jugador italià se’n torna al seu país mer motius professionals.

El pròxim partit pel Bàsquet Tortosa serà contra el cuer de la lliga, el Lluïssos de Gràcia.