BAIX EBRE | 28/08/2019

Arca segueix en peu de guerra contra l’abandonament animal a les Terres de l’Ebre


Natàlia Barraguer // ALDOVER
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Amb l'arribada de l'estiu les televisions s'omplen de campanyes que tracten de recordar-nos que "ell mai ho faria". La realitat és que el nombre de gossos i gats que són abandonats durant l'any, i en especial en època de vacances, no disminueix. Arca Protectora Internacional, l'associació d'animals ebrenca situada a Aldover, ha recollit des que va iniciar-se l'estiu una mitja de dos gossos diaris.

A aquesta elevada xifra se sumen les entrades de gossos i gats provinents d'altres poblacions que són portats a l'associació pel fet que els animals pertanyen a les localitats on l'empresa responsable de la recollida dels animals és Corralet. Aquesta entitat, situada a Vinaròs i Tortosa, ha rebut diverses denúncies per presumpte maltractament animal i mala gestió, fet que ha generat desconfiança a molts ebrencs.

Des de principi d'any Arca ha recollit a 165 gossos i més d'un centenar de gats. Com la majoria d'associacions depenen per sobreviure dels seus socis i de moltes de les activitats que fan durant l'any per poder cobrir les despeses veterinàries, mantenir en condicions el refugi o comprar aliment i medicació, entre d'altres.

Els casos de crueltat animal són cada vegada més freqüents. Diàriament apareixen en mitjans de comunicació notícies que parlen de maltractament a gossos, gats i a tota mena d'animals. Perquè en el futur no siguin tan nombrosos aquests casos, Sussi creu que és fonamental començar a educar a les generacions del futur des de la base, començant pels més petits.

Luca, Kenny, Lara, Eddie... Són molts els gossos que conviuen a Arca esperant que algú els adopti. Des de l'associació fan una crida perquè la gent s'animi a adoptar a aquells animals que en moltes ocasions arrosseguen un passat complicat i que necessiten, amb més urgència, l'afecte i la calor d'una llar.


Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació