PORTADA | 22/08/2019

Caos ferroviari per dos avaries a la línia entre Tortosa i Barcelona


Gustau Moreno / ACN // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Matí caòtic a les línies R15 i R16, que uneixen les Terres de l’Ebre amb Barcelona. Des de les 8.30 i durant tot el matí, la circulació de trens s’ha vist interrompuda des de les entre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp, per una avaria que ha provocat falta de subministrament elèctric en este tram. Segons ha informat Renfe, hi havia dos trens aturats a l'Hospitalet de l'Infant, una incidència que ha afectat als trens de la línia R16 i també de Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Renfe ha gestionant un servei alternatiu per carretera entre Cambrils i Vandellòs, mentre que Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla Ferrocat. Tot seguit, també s'ha anunciat un servei alternatiu per carretera entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar. Alguns viatgers no amagaven la seua indignació.

Per exemple, el tren que ha sortit de Tortosa a les 7.39 del matí i que havia d'arribar a l'estació de França a les 10.27, circulava amb 50 minuts de demora, segons Rodalies Catalunya. Però a esta situació calia afegir-hi les afectacions superiors a 60 minuts per una incidència a les instal·lacions de l'estació de Barcelona Sants. El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha explicat la incidència i també ha recordat que els usuaris tenen dret a reclamar la devolució exprés dels seus bitllets.



De fet, Rodalies ha explicat que una avaria a les instal·lacions de Sants estava provocant retards d'una hora a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16. La incidència s'ha produït a les 6.30 hores a la zona de vies direcció Passeig de Gràcia. Tècnics d'Adif s'havien desplaçat fins al lloc per procedir a la seua reparació. Cap a les onze del matí, Rodalies ha apuntat que les afectacions ja eren superiors a 90 minuts per la incidència a les instal·lacions a Barcelona Sants. Tot seguit, s'ha decidit que els trens amb destinació Barcelona-Estació de França de les línies R13, R14, R15 i R16 fossin desviats i circulessin per l'interior, per la via de Vilafranca. A Sants, diversos usuaris també manifestaven el seu malestar; sobretot, per la falta d’informació. // Foto ACN.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació