TORTOSA | 21/07/2019

Els Mossos alliberen una dona retinguda en un pis de Tortosa durant 20 dies


Redacció // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Terres de l’Ebre dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys i nacionalitat paquistanesa com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal d'una dona que ha estat retinguda més de 20 dies en un pis de Tortosa.

Els fets van ocórrer el dia 17 de juliol quan els agents van rebre un avís de Europol on s’informava que una dona de nacionalitat eslovaca de 42 anys havia realitzat una trucada a la policia d’Eslovàquia on informava que un home la mantenia reclosa en un habitatge contra la seva voluntat.

La víctima ha explicat que el raptor pretenia casar-se amb ella per tal d’obtenir documentació europea, i que el casament s’havia de produir dos dies desprès. També ha manifestat que l’home l’havia amenaçat de mort si intentava demanar ajuda.

Per tal que els policies poguessin localitzar a la dona aquesta va informar que des del pis on es trobava reclosa podia observar un pont de color vermell per sobre d’un riu, i també que a l’interior de l’habitatge havia trobat algun paper amb una adreça de la localitat de Tortosa.

Els investigador després de diverses indagacions van poder determinar la ubicació del pis on es trobava retinguda la dona i desprès d’una discreta vigilància van alliberar la dona i detenir al seu raptor.

La víctima ha explicat als agents que havia conegut l’home a Eslovàquia mitjançant el germà d’ella, i que com els dos havien de venir a Espanya per treball van decidir viatjar junts.

Un cop a Tortosa l’home li va revelar els seus plans per tal d’obtenir la condició de ciutadà europeu a la qual cosa ella es va negar.

Per aquest motiu la víctima portava més de 20 dies retinguda a l’interior de l’habitatge sense poder sortir, i en les poques ocasions que el seu raptor sortia del pis, deixava la porta tancada amb clau.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa el 19 de juliol i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació