TORTOSA | 03/07/2019

Dinamització, espai públic i transparència, objectius del govern paral·lel de Jordan


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Seguint la tradició anglosaxona, Movem Tortosa ha presentat simbòlicament un govern alternatiu i paral·lel al de Meritxell Roigé. El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha explicat que aquest govern paral·lel té com a objectiu proposar mesures alternatives i fiscalitzar el dia a dia del govern, amb qui vol cooperar amb els grans temes de ciutat com l’habitatge, la transparència i la dinamització econòmica.

Aquest govern estarà format per vuit membres que seran els responsables de Movem Tortosa en les comissions i societats municipals de l’Ajuntament. Jordan assumirà la presidència i l’àrea de promoció econòmica, turisme i comerç; Sònia Rúperez, assumirà l’àrea de Hisenda, Governació, SAC, Personal i Seguretat; el regidor Francesc Vallespí serà el responsable d’Acció Social, diversitat cultural, igualtat i drets civils; Jaume Bel serà el responsable d’Urbansime, Patrimoni i Festes; Marga Abelló serà l’encarregada de Movem en l’àrea d’espai públic, Cultura i Medi Ambient; Pere Genaró serà el responsable de sanitat i membre de les societats sanitàries, especialment la de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús; Cinta Galiana serà la representant a TortosaSports, i finalment, Montse Garcia s’encarregarà de transparència i comunicació, essent consellera de TortosaMedia.

Jordan ha detallat dos de les qüestions que aquest govern paral·lel hagués pres en els seus primers quinze dies: l’adopció de mesures per fer front a l’onada de calor i la creació d’un protocol entre Ajuntament i veïnat per fer front a les obres que es porten a terme a la ciutat.

Jordan ha insistit que la seua candidatura és realment la única transversal de la ciutat i que volem governar per a tothom. També ha insistit que al llarg del mandat continuarà estenent la mà a les forces progressistes per portar el canvi a la ciutat.

Tot el que s'ha dit, a la #RDP:


Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació