CULTURA | 26/06/2019

Els vuit cellers modernistes de l'Ebre i Tarragona unifiquen la seua oferta turística


A.P. // TARRAGONA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els cellers modernistes de Gandesa i el Pinell de Brai a la Terra Alta, a més dels de Falset-Marçà, Cornudella de Montsant, Nulles, Vila-rodona, Barberà de la Conca i Sarral, són joies arquitectòniques de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, vinculades al món rural cooperatiu.

El Patronat de Turisme de la Diputació ha liderat el projecte que impulsa l'oferta adreçada al turista dels vuit cellers modernistes de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

El projecte respon a cinc objectius: analitzar l'oferta enoturística dels cellers modernistes; donar-los suport en la conceptualització, estructuració i disseny de nous productes enoturístics i millorar els existents; disposar d'un portafolis d'experiències enoturístiques de qualitat integrant paquets enoturístics vinculats als cellers modernistes; generar un relat integrat de promoció turística dels cellers modernistes, i crear una plataforma web de suport a la promoció i comercialització. Després de mesos de treball, durant els quals s'han realitzat un total de 22 sessions als vuit cellers modernistes, s'ha elaborat un complet document, presentat aquest dijous. La iniciativa ha comptat amb el suport dels consells comarcals de la Terra Alta, la Conca de Barberà, l'Alt Camp i el Priorat, a més de l'Agència Catalana de Turisme.

El projecte recull propostes de millora i reptes per a cada un dels cellers modernistes fruit de l'acurada anàlisi realitzada. També conté un catàleg d'experiències concretes a oferir a cada un, per mitjà d'empreses de serveis turístics del seu entorn o directament des dels mateixos cellers. A més, proposa un nou logotip i línia gràfica que s'inspira en les formes arquitectòniques dels cellers, que s'adapta com a imatge individual de cada un. A més, també fa una proposta de creació d'un web que aplegue totes les experiències i informació del projecte.

El Patronat de Turisme de la Diputació també preveu fer una campanya de promoció d'aquestes experiències enoturístiques a la tardor, adreçada al mercat català i de proximitat.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació