ESPORTS | 18/06/2019

El Montblanc supera al Catalònia en el partit d'anada (1-3)

Natàlia Barraguer // JESÚS

CF Jesús Catalonia 1 – 3 CF Montblanc

Finalment, després de tot l'enrenou federatiu, diumenge es va disputar el partit d'anada de la promoció d'ascens a Segona Catalana entre el Jesús Catalònia i el Montblanc. Un matx que complica l'ascens als ebrencs després de perdre per 1 a 3.

Inici vibrant amb els dos equips lluitant per prendre possessió de la pilota. Van ser els jesusencs, després de patir un ensurt en veure com se'ls anul·lava un gol per un fora de joc clar del Montblanc, els que van mostrar més intensitat i van obrir el marcador quan tot just s'havien disputat 12 minuts de joc amb un gol de Xescu, el qual va aprofitar una errada del porter visitant. La resta de la primera part va ser una lluita constant pel domini del joc. Aquest equilibri al camp va fer que s'arribés al descans amb l'1 a 0 al marcador.

La segona meitat va començar amb un penal en contra del Catalònia que Gerard, el porter local, va aconseguir aturar. Va ser llavors quan la tònica igualada de la primera meitat va desaparèixer i el Montblanc va prémer l'accelerador. Poc després Cristian Valcarcel va marcar el gol de l'empat. Després de minuts de domini altern, de nou Valcarcel marcava el segon dels de Montblanc i capgirava l'eliminatòria. A més, el mateix jugador feia hat-trick al 82 fent pujar l'1 a 3 definitiu al marcador.

Amb aquesta derrota el Jesús Catalònia veu com se'ls complica l'ascens. Tot i això serà el dissabte vinent a Montblanc quan sabrem qui serà nou equip de Segona Catalana.