ESPORTS | 18/06/2019

La BTT ‘a per la cabra’ reuneix a diversos ciclistes de renom

Natàlia Barraguer // TIVISSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Amb gran èxit de participació Tivissa va celebrar la 12a edició de la cursa BTT ‘a per la cabra’. Més de 270 persones vingudes d’arreu de Catalunya van participar en aquesta prova puntuable pel circuit Xallenger BTT Terres de l’Ebre. Entre els participants, hi destaquen alguns ciclistes de renom.

L’organització va dividir la cursa en tres modalitats: el circuit rally, de 45 km i 1300 metres de desnivell; la travessia sprint, amb 27 km i un desnivell de 700 metres, i la modalitat e-bike, que consistia en fer el mateix circuit que la cursa llarga però amb bicicleta elèctrica. Tots dos recorreguts destaquen per la seva qualitat tècnica i el seu nivell d’exigència.

Pel que fa a la classificació, Èric Gil guanyava la cursa de llarga distància. En dones la victòria se la va endur Rosa Muixi. Domingo Castejón i Bàrbara López van ser els vencedors de la cursa de curta distància.

La Xallenger BTT Terres de l’Ebre continuarà a Benissanet el proper 6 de juliol amb la BTT L’Auberge.