BAIX EBRE | 17/06/2019

Soler aposta per un nou cartipàs en xarxa per enlairar Deltebre


Cinta Bonet // DELTEBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat la reestructuració del cartipàs municipal el primer dia laboral després d’haver renovat l’alcaldia. Soler ha presentat un cartipàs distribuït en quatre grans àrees d’acció: #DeltebreEficient, #DeltebreProjecció, #DeltebreTerritori i #DeltebreActiu. Soler ha afirmat que segueix apostant pel treball en xarxa entre els diferents regidors i regidores per fomentar “la coordinació i la cohesió entre els membres del govern municipal i generar sinergies positives”.



Cada gran àrea d’acció compta amb una tinença d’alcaldia. Elisabeth Tomàs serà la tinent d’alcalde i coordinadora de l’àrea #DeltebreEficient, que també assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Relacions Institucionals. Carlos Serra seguirà sent el regidor de Comunicacions, i també el tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea #DeltebreProjecció. A més, s’encarregarà de la regidoria d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea #DeltebreTerritori serà Francisco Castro, que gestionarà les regidories de Gestió Territorial, Ciutadania i Seguretat. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea #DeltebreActiu serà Robert Bertomeu, el qual també s’encarregarà d’Esport i Benestar i Teixit Associatiu. Ingrid Santiago s’ocuparà de la regidora de Personal i Acció Comercial; Andreu Curto serà el responsable d’Atenció a la Ciutadania, Transparència i Participació Ciutadana, i Joventut; Robert Bertomeu de Sector Primari; Lluïsa Ventura de Servei a les Persones, Inserció Laboral i Gent Gran; Joan Lucas serà el regidor d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges; Carme Franch la regidora d’Equipaments, Actes i Festes; i Anna Giménez gestionarà les regidories de Foment Cultural i Igualtat i Gènere. L’alcalde de Deltebre assumirà la cartera de Planificació Territorial amb els projectes del POUM i el Port de Deltebre, entre d’altres. El portaveu del govern municipal serà el regidor electe més jove de tota la corporació, Andreu Curto.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació