ESPORTS | 07/06/2019

Segona posició per Benjamí Prades al Tour del Japó

Natàlia Barraguer // ALCANAR

El ciclista canareu Benjamí Prades de l'equip Ukyo va acabar en segona posició de la VIII edició del Tour del Japó, una dura prova ciclista dividida en 8 etapes amb sortida i arribada a Tòquio. Prades, a banda d'entrar al podi, només es va distanciar del guanyador per 45 segons.

Després d'una explosiva vuitena etapa de 112 quilòmetres de recorregut, el vencedor d'aquesta darrera jornada i de la classificació general va ser l'australià Chris Harper (Team Bridge Line), invertint un temps total de 19.49.57. Harper anava líder des de la sisena etapa, de 36 quilòmetres de recorregut i amb final en la Muntanya Fuji, i ja ningú va poder amb ell.

En tercer lloc es va classificar el també espanyol José Vicente Toribio del Team Matrix, que només es va distanciar de l'australià per 51 segons.