L'Ascó s'acomiada de la Tercera Divisió perdent davant el líder

Natàlia Barraguer // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

FC Ascó 0 – 3 UE Llagostera

Aquest diumenge l'Ascó es va acomiadar de la Tercera Divisió amb l’últim partit a casa contra el Llagostera, equip que es va proclamar campió de lliga després de guanyar per 0 a 3.

Durant la primera meitat es va veure igualtat al terreny de joc amb domini altern entre els dos equips. La polèmica del partit va arribar quan l'àrbitre va xiular un penal a favor del Llagostera per mans dins l'àrea. Tot i les protestes dels asconencs Lucas Viale va encetar el marcador. El gol va caure com un gerro d'aigua freda pels de la Ribera i només 3 minuts més tard una bona jugada dels visitants acabava dins la porteria per mitjà de Sascha. Amb tot els asconencs no van abaixar els braços i van entrar en el partit però sense èxit, ja que els de la Llagosta atacaven amb criteri provocant perill a l'àrea rival.

La segona part es va iniciar amb un canvi de l'Ascó. Ousman deixava el seu lloc a Felipe. Això va propiciar un canvi tàctic per als de Javier Garcia amb el que aconseguien arribar amb més facilitat a porteria, però la defensa del Llagostera seguia sent molt sòlida i no deixava passar cap pilota a porteria. Al 49, fruit d'una bona contra, va servir al Llagostera per marcar el tercer gol, obra d'Èric. Al al minut 76 quan els de Garcia van tenir l'ocasió més clara del partit amb un xut directe a porteria però el porter visitant va aconseguir aturar-lo de manera extraordinària. El xiulet final va arribar amb el 0 a 3 al lluminós.

Amb aquest resultat el Llagostera es proclama campió de lliga mentre que l'Ascó posa punt final al seu pas per la Tercera Divisió.