ESPORTS | 07/05/2019

Ali Fathi i Sandra Vidiella guanyen la IV Ulldecona 10k

Natàlia Barraguer // ULLDECONA

Aquest diumenge va tenir lloc la IV Ulldecona 10K, la tercera cita de les 11 curses que formen la Running Series 2019. Més de 120 participants d'arreu de les comarques del sud de Catalunya van gaudir d'aquesta prova ja consolidada a les Terres de l'Ebre.

Com en edicions anteriors, el tret de sortida es va donar a la plaça de l'església d'Ulldecona seguit per un traçat de 10000 metres, el qual va tenir com a protagonistes els indrets més emblemàtics de la població com el nucli antic, la bassa de l'ermita, el molí de Cèsar Martinell i, com a novetat d'enguany, l'Ermita de la Pietat. Tot això, com sempre, vigilats per l'imponent Castell d'Ulldecona.

I és que segons l'organització, es tracta d'una cursa amb un recorregut que té com a objectiu principal la diversió dels corredors.

Finalment el triomf en la categoria masculina va ser per Ali Fathi, que va completar al recorregut amb 00:33:37.

Sandra Vidiella va ser la guanyadora de la cursa en categoria femenina, amb un crono de 00:42:30.

Molts dels corredors també participaran en la propera cita de la Running Series 2019, que tindrà lloc el 19 de maig al Perelló.