ESPORTS | 29/04/2019

L'Ascó no deixa de lluitar

Natàlia Barraguer // REUS

CF Reus Deportiu B 3 - 1 FC Ascó

L'Ascó va perdre aquest dissabte davant el Reus B amb un 3 a 1. Tot i el mal resultat, els de la Ribera van lluitar fins a l'últim minut oferint grans jugades i ocasions als espectadors, però finalment van ser els del Baix Camp els que es van imposar al matx.

Durant la primera part es va veure a dos equips que van sortir a per totes. Ja al minut 5 l'Ascó s'avançava al lluminós amb un gol de Bertomeu. Amb el pas dels minuts els reusencs es van anant impostant en el joc portant el pes del partit. Fruit d'aquest domini van marcar el seu primer gol al minut 23, obra de Xavi Fabra. Tot i el gerro d'aigua freda, l'Ascó no va abaixar els braços i va seguir atacant a la recerca de la victòria. Però va ser al minut 32 quan de nou Xavi Fabra va fer pujar el 2 a 1 al marcador. Els de la Ribera van seguir lluitant però sense arribar amb èxit a porteria.

A la represa els asconencs van tenir una primera i gran ocasió però no van saber materialitzar-la. Amb diversos canvis tàctics a la banqueta i després de diversos minuts de lluita intensa entre els dos equips per aconseguir la pilota i poder arribar a l'àrea rival, va ser el jugador del filial del Reus, Jordi Oribe, el que va marxar el 3 a 1 definitiu. Tot i els intents dels de la Ribera per escurçar distàncies al lluminós, el cansament ja es començava a notar i el marcador no es va tornar a moure.

Tot i el paper digne que va fer l'Ascó aquest no va ser suficient per doblegar al Reus B. Amb aquest resultat els asconencs se situen tercer per la cua amb 30 punts, mentre que el filial del Reus es manté setè amb 59 punts.