SALUT | 11/04/2019

Lleixà reitera que el trasllat d’especialitats del CAP Baix Ebre al CAP de Roquetes és provisional


Gustau Moreno // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha fet una balanç positiu dels primers 10 dies de trasllat provisional de les consultes especialitzades d’oftalmologia, digestiu, clínica del dolor i anestèsia des del CAP Baix Ebre fins al CAP de Roquetes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Lleixà ha lamentat la polèmica política a partir d’esta decisió, i ha recordat que les consultes depenen de l’hospital Verge de la Cinta. Per tant, no són només per als habitants de Tortosa, sinó per al conjunt del territori.

Lleixà ha reiterat que, per problemes d’espai mentre es facin les obres del nou edifici administratiu a l’hospital, s’han traslladat provisionalment les especialitats que menys afecten a la població. En canvi, ha recordat que la unificació del servei de pediatria al CAP Baix Ebre sí que serà definitiva.

A banda, Lleixà també s’ha referit a les queixes per al restabliment de servei diari de metge de capçalera i d'infermer a Tivissa i al poble de Darmós. La directora de Salut ha dit que la falta de cobertura ha estat només en alguns dies puntuals, i ha rebutjat que es parli de retallades o de discriminació. En qualsevol cas, ha garantit que estan treballant per aconseguir la reversió de la situació.

A més, també ha explicat que els treballs per obrir el nou CAP d’Amposta estan arribant a la seua recta final. De fet, l’equipament del nou edifici ja està gairebé enllestit, i el proper dimarts es podria anunciar la data oficial d’obertura del nou CAP.

Finalment, Lleixà també ha tornat a reclamar màxima col·laboració a Gecohsa, per fer més fàcil la transició de la gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, fins que abans del desembre es creï l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre. A més, també ha anunciat la reobertura imminent de la cafeteria i la propera arribada del nou mamògraf a l’hospital riberenc.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació