ESPORTS | 08/04/2019

Gran partit sense premi per l’Ascó


Natàlia Barraguer // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Trepidant partit el que es va viure aquest dissabte al camp municipal d'Ascó. Aquest va enfrontar a l’equip local contra el Prat, dos equips que es trobaven en situacions molt diferents aquesta temporada, ja que mentre els locals ocupen la plaça de descens, el Prat arribava al partit com a tercer classificat realitzant una temporada molt satisfactòria.

El matx venia precedit d'una forta polèmica per l'intent del fitxatge de Peke per part del Prat només tres dies abans de disputar-se el partit, la qual va acabar amb la marxa del jugador aquest passat divendres.

El partit va començar amb l'equip visitant portant la iniciativa en tot moment i intentant crear perill per les bandes però es va trobar amb un Ascó molt ben posicionat al camp que no deixava desplegar l'habitual joc del Prat. Va ser una primera meitat on la igualtat va ser la nota predominant i, on tot i el domini de la pilota per part dels visitants, cap dels dos equips va gaudir de cap ocasió clara.

La segona meitat va començar ben diferent, ja que si a la primera part eren els visitants els que portaven el pes del partit, en aquesta segona van ser els locals els que van portar la iniciativa en el joc. En el transcurs d'aquest segon temps els dos equips van disposar d'ocasions per obrir el marcador però els bons plantejaments tàctics per part dels dos entrenadors va fer que les defenses s'imposessin als atacs. Quan tot feia pensar que el partit acabaria amb empat, el Prat va trenar una gran jugada que va rematar Zarate al fons de la xarxa de la porteria asconenca fent pujar el 0-1 a només 3 minuts pel final del matx. Tot i que l'Ascó es va llençar amb tot a la recerca de l'empat no van poder aconseguir-ho. El partit va acabar amb la victòria del Prat.

Amb aquesta derrota l'Ascó segueix en la 18a posició amb 29 punts i a 7 punts de la salvació. Per altra banda, el Prat puja a 2a posició amb 70 punts.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació