ESPORTS | 26/03/2019

Gran victòria que fa creure en la salvació

Natàlia Barraguer // ASCÓ

Ascó 4 - 1 Martinenc

Aquest diumenge l'Ascó rebia al Martinenc, l'equip cuer de la classificació. Des de l'inici del matx els de la Ribera d'Ebre van sortir molt concentrats practicant un futbol molt intens i seriós. Els barcelonins es van veure superats en tot moment per l'empenta dels locals, que ben aviat van trobar el premi del gol per mitjà d'Ousman, que amb un gran xut va obrir el marcador quan només s'havien disputat 10 minuts de joc.

En aquest partit l'Ascó sí que va tenir l'eficàcia que li ha faltat en les últimes jornades i només 4 minuts més tard ampliava diferències amb un nou gol per mitjà de Masqué. Amb el 2-0 al marcador l'Ascó, lluny de confiar-se, va seguir atacant mentre el Martinenc seguia sense poder fer front al torrent ofensiu dels locals. Va ser al minut 38 quan l'asconenc Josep Ramon va posar el 3-0 al marcador, l'últim gol de la primera meitat de joc.

Durant la segona part el tècnic visitant va fer canvis tàctics en l'alineació per intentar buscar la remuntada. Tot i això l'Ascó seguia dominant el partit amb un bon plantejament tàctic. Passaven els minuts i el 3-0 no es movia del marcador fins que al minut 72 el martinenc Kilian va reduir la distància posant el 3-1. Aquest gol va esperonar al Martinenc i vam viure uns minuts d'anada i tornada on el perill es va alternar a les dues àrees. Tot i els esforços dels visitants, l'asconenc Víctor posava el 4-1 final al marcador amb gol des del punt de penal.

Amb aquest partit els asconencs pugen en la classificació i es col·loquen en 18a posició, a 5 punts del Prat i el Castelldefels.