ESPORTS | 19/03/2019

Triomf de l’Amposta que trenca la dinàmica negativa

Natàlia Barraguer // LLEIDA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Era un partit de necessitats per a l'Amposta "Lagrama". Després de tres derrotes consecutives les de Mateu Castellà van retrobar-se amb la victòria amb un resultat favorable de 17 a 30 enfront l'Associació Lleidetana.

La superioritat de la plantilla ampostina va fer que la primera meitat de joc foc molt desigual. A més, la posició de les de la Terra Ferma, on ja estan matemàticament descendides, va suposar un pes afegit per a les lleidatanes que es va reflectir amb els nervis a la pista. El bon ritme de joc de l'Amposta "Lagrama" va acabar amb un millor resultat per a les ebrenques, que van marxar al descans amb el marcador a favor de 8-15.

A la represa, les ampostines van seguir fermes i no van baixar el ritme. Amb aquest panorama l'Associació Lleidetana no va aguantar l'efectivitat en atac de les visitants i la diferència al marcador es va seguir ampliant pocs minuts després del xiulet inicial de la segona part. Tot i que les lleidatanes van provar diverses variant defensives per aconseguir escurçar distàncies, al final del partit el lluminós marcava un contundent 17-30, favorable per a l'Amposta, que d'aquesta manera guanyaven el seu onzè partit en la present edició.

El cap de setmana vinent hi ha jornada de descans i serà el dissabte 30 on les de Mateu Castellà s'enfrontaran al Puchi, per disputar la jornada 25 del campionat i última com a locals.