ESPORTS | 18/03/2019

A l’Ascó se li complica la permanència

Natàlia Barraguer // ASCÓ

Continua la mala ratxa de resultats de l’Ascó. Aquesta jornada va perdre per 0 a 2 contra l’Hora. Tot i que els asconencs van fe run bon partit i van crear ocasions de gol, la falta d’encert a la porteria va fer que els tres punts en joc fossin per l’equip visitant. Amb aquest resultat l’Horta es mantè en quarta posició, l’última que dona dret a jugar la promoció d’ascens.

Durant la primera part els visitants van sortit amb molta intensitat però l’Ascó estava també molt ben posicionat i sense renunciar a l’atac. El cert és que els asconencs tocaven pilota amb criteri però sense arribar amb èxit a porteria. Amb empat a 0 van arribar al descans després d’una primera part dominada per l’Horta però força ensopida i sense clares ocasions de gol.

Quan passaven dos minuts de la segona meitat, els de Jordi Roca obrien el marcador. Va ser Guillem, que des de dins l’àrea fusellava la porteria d’Eudald. El segon i últim gol del partit va arribar al minut 61 quan el visitant Nahuel, des de fora l’area, encertava el xut a porteria i feia pujar el marcador amb el 0-2 final.

Un dels moments més esperats pels asconencs i el seus aficionats va arribar al minut 65 quan Pantoja va sortir al terreny de joc després de molt mesos sense jugar degut a la llarga recuperació de la lessió que es va fer a la pretemporada.

Amb la victòria de l’Horta, l’Ascó veu més lluny l’opció de salvar la categoria.