ESPORTS | 11/03/2019

Zaid Ait i Ester Casajuana guanyadors de la Cameta Coixa de Miravet

Natàlia Barraguer // MIRAVET

Miravet va acollir aquest diumenge l’11a edició de La Cameta Coixa, una de les curses per muntanya més emblemàtiques de les Terres de l'Ebre. Vora 400 persones van participar en aquesta prova, que forma part de la 18a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC, i també del circuit ebrenc.

Un any més, els patis del castell templer de Miravet van ser el punt de sortida de la cursa. Fora les muralles, els corredors van passar per camins i senders a tocar el riu Ebre realitzant un recorregut de 21 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu acumulat. El circuit va finalitzar a la plaça Arenal, però sense cap mena de dubtes, és la sortida des de dins del castell, el més espectacular de la Cameta Coixa de Miravet.

Pel que fa als guanyadors, el corredor de l’equip local, Zaid Ait, va ser el vencedor de la cursa absoluta masculina amb 01:55:49. En la categoria absoluta femenina, la guanyadora va ser l’atleta Ester Casajuana, que només va necessitar 02:29:59 per completar el recorregut.