ESPORTS | 11/03/2019

Golejada de la Plana al Sant Jaume a l'F7 de futbol femení

Natàlia Barraguer // SANTA BÀRBARA

La Plana 8 - 1 Sant Jaume

Aquest passat divendres, la Plana va guanyar amb solvència el partit d'aquesta jornada enfront el Sant Jaume. Amb el seu joc habitual no van permetre que les santjaumeres arribaren amb massa perill a la seua porteria. I és que el partit es va decidir ben aviat, ja que Ivette Estarlich al minut 5 i Estefany Pérez al 10 ficaven ja un clar dos a zero per a les locals. I és que el Sant Jaume no va saber jugar amb la mateixa intensitat i aquest fet el van saber aprofitar les jugadores de La Plana, que no van parar de crear ocasions. Al final de la primera part La Plana ja guanyava amb un contundent 4-0.

La segona meitat va seguir en la mateixa línia. L'equip planenc va continuar augmentant la diferència en el marcador. La reacció de l'equip visitant va arribar en el minut 53, quan Laura Tomàs va marcar el gol de l'honor, que en aquell moment significava el 7 a 1. Però a les locals encara els hi va donar temps d'anotar un altre gol i deixar el resultat final en 8 a 1.

Amb aquest resultat La Plana segueix segon a la classificació, amb només 2 punts del líder, l'Alcanar Femení. Pel que fa al Sant Jaume se situa a mitja taula en vuitena posició, amb 25 punts.