ESPORTS | 12/02/2019

Victòries dels equips masculins del Club Volei Roquetes

A.P. // ROQUETES

Important victòria de l'equip sénior del Club Volei Roquetes per 3-0 enfront del CET Blume Voleibol.

Partit seriós, amb els dos primers sets molt bons per part de l'equip roquetenc, i sense donar cap opció al rival. En l'últim set, van haver-hi molts errors no forçats per part dels ebrencs, això va fer que entraren al partit els locals, tot i que al final de set, el bon treball i l'ordre tàctic, va fer que es resolgués el partit a favor dels interessos roqueteros.

La pròxima jornada visitarà el pavelló municipal de Roquetes els equips de l'Ametlla del Vallès, un partit vital per mesurar les aspiracions dels roquetencs.

Pel que fa a la resta d'equips del CV Roquetes. Victòria ajustada per 2-3 al gameplay del juvenil masculí a la pista del Vòlei Vall d'Hebron, on els xics han mostrat el seu bon joc a estones.

Per la seua banda, el juvenil femení va perdre a la pista del Torredembarra per un ajustat 3-2. Les roqueteres van saber reaccionar a un 2-0 en contra, però el seu mal joc no va ser suficient per a superar a les rivals.

Dura derrota per 3-0 del cadet femení al camp del Torredembarra. Les de Roquetes, no davant la potent sortida i atac de les locals.