ESPORTS | 11/02/2019

Dos contres sentencien el bon joc de l’Ascó

Albert Pascual // ASCÓ

Ascó 1 – 3 Hospitalet

El camp favorable no li va servir a l'Ascó per a sumar tres punts. L'equip riberenc s'enfrontava contra el rival més complicat, l'Hospitalet, que va confirmar el seu lideratge a la Tercera Divisió guanyant el partit per 1-3.

Als homes de Javi els va tocar remar, i tot i les bones sensacions, dos contres del rival al segon temps van sentenciar el partit.

L'inici del partit va ser per a l'Hospi, que pressionava la sortida de l'Ascó. Els rivals arribaven fins a la línia de tres quarts, però l'Ascó va plantejar una bona defensa. Amb intents de sortida a la contra de l'equip ebrenc, s'intentava sense èxit arribar a la porteria contrària davant una defensa ben atenta.

El primer gol arribava al minut 23 en una bona jugada de l'Hospitalet per la banda dreta, Salinas rebia la centrada tot sol per avançar l'equip visitant.

Una bona ocasió per al conjunt verd seria la de Marcel al 31, que xutava fregant el pal. Quatre minuts després seria el torn de Revi que no va arribar per poc a una bona centrada.

Van ser els millors minuts per a l'Ascó, amb nombroses arribades a l'àrea rival que buscava la contra ràpida. Malgrat el domini, ara local, no es veuria el preuat gol de l'empat.

En tornar del descans, de nou, bones oportunitats per als locals, que a punt van estar de marcar en una jugada de corner. La defensa visitant continuava atenta a qualsevol intent de fer gol.

Amb l'Ascó dominant el control de la pilota, només faltava l'encert final que sí que va tenir l'Hospitalet en dos contraatacs. Primer va ser al 64, obra de Ton Ripoll. Tot un gerro d'aigua freda.

Amb este resultat, encara més en contra, l'Ascó va intensificar el seu joc de cara a la porteria rival. El premi va arribar massa tard, al minut 86, en una jugada on un dels nous fitxatges, Felipe, va ser decisiu per a fer l'1-2.

Amb tot, un altre contracop de l'Hospi va servir per a sentenciar el partit.

El resultat situa a l'Ascó, una setmana més en una complicada dissetena posició amb 25 punts.