ESPORTS | 29/01/2019

La Rapitenca guanya a la Devesa i surt del pou de la classificació

Clara Seguí // LA RÀPITA

Rapitenca 3-1 Balaguer

La Rapitenca guanyava al Balaguer al Municipal de la Devesa aquest diumenge per 3-1.

La primera part del partit va ser molt igualada, només es va veure truncada pel gol de Joan Sabaté, després de rebre la passada de Forés qui en cama esquerra va enviar-li la pilota al pal llarg a Alfred. Així arribava el primer gol del partit al minut 15. Amb l’1-0 s’acabava la primera part.

Tan bon punt va començar la segona part, una gran jugada per banda del debutant Omar fent la centrada al punt de penal i Alumbreros rematava marcant el 2-0 al minut 49. Semblava que la Rapitenca ho tenia tot de cara durant la primera mitja hora de la segona part en la qual va ser clara dominadora del partit però, un gol del Balagué al minut 77 obra de Sánchez, va crear tensió als locals així com a l’afició rapitenca.

Al minut 96, quan el porter del Balaguer estava fora del seu terreny, Marqués marcava des de mig camp el 3-1 sentenciant així el partit.

La Rapitenca aconseguia tres valuosos punts per a sortir del pou de la classificació i un Balaguer que continua com a cuer de la categoria.