ESPORTS | 29/01/2019

L’Ascó s’endú un punt davant la Pobla


Clara Seguí // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Ascó 1 – 1 Pobla Mafumet

Empat a un gol en el derbi de la demarcació entre L'Ascó i La Pobla. Un partit on els dos equips van jugar una gran primera part. L'Ascó tot i sumar un punt, s'endú bones sensacions pel que fa a la millora del seu joc.

Tan bon punt va començar el partit, al minut 6, Masqué qui estava sol al segon pal, va rebre la pilota i va marcar el primer gol del partit. La Pobla, d'altra banda pressionava, però l'Ascó ho intentava amb passades llargues a Bertomeu i Toldrà a la recerca del segon.

L'Ascó intentava tenir la pilota i evitar les contres ràpides dels del Tarragonès. Al minut 24 però, l'equip visitant anava apropant-se, i va aconseguir empatar mitjançant Sergio. El gol va fer mal a l'Ascó en veure com la Pobla començava a tenir el pes del partit.

Els asconencs pressionaven la sortida de pilota de la Pobla, fet que dificultaven una entrada fàcil de l'equip visitant. Així, els de la Ribera d'Ebre portaven perill, sobretot amb les passades a Bertomeu però la defensa visitant estava ben atenta.

En el darrer tram dels primers 45 minuts va ser l'Ascó qui va portar el control del partit, tot i que li faltava la passada que pogués crear perill.

A la represa, l'Ascó va portar el control i la iniciativa durant els primers minuts. Els locals havien de vigilar les contres per banda dels visitants els quals provocaven perill. El control va començar a ser total per l'Ascó, però sense arribar amb claredat. Al 60 una bona ocasió de Marcel, no va poder acabar amb gol, tot i haver fet una gran jugada. El partit va entrar aleshores en una fase on l'Ascó dominava però no creava ocasions clares de gol. Els locals no cedien en el seu afany de marcar el segon gol portant el control de la pilota i evitant que la Pobla pogués sorprendre a la contra.

En els minuts finals, la Pobla a pilota parada, va buscar el gol, però la defensa de l'Ascó la va treure bé i el partit va acabar finalment en taules.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació