RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 24/01/2019

Un regidor del govern tomba el projecte del Complex d’Ascó, valorat en 12,8 milions


Cinta Bonet / Vídeo Ascó TV // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El projecte del Complex d’Ascó ha rebut un gran revés en el seu darrer tràmit. Es tracta de l’obra més important del mandat, amb un pressupost de 12’8 milions d’euros. El regidor no adscrit i soci de l’equip de govern, Josep Jaimot, va votar en contra del projecte per sorpresa de l’alcalde, Josep Maria Buixeda, i de la resta de regidors del govern. Jaimot va qualificar el projecte de “molt agosarat” i va dir que el poble no estava preparat per fer-ne ús.

Buixeda va qualificar aquesta actuació de “traïció”, tot assenyalant que durant tot el procés administratiu mai es va mostrar contrari a l’equipament. Buixeda recrimina a Jaimot la seva negativa farà que Ascó no pugui disposar d’una instal·lació que havia de dinamitzar el poble tant econòmicament com turísticament. També remarca que tampoc es crearan els llocs de treball que s’havia previst inicialment i, sobretot, lamenta que tots els diners que s’han invertit fins ara no serviran per a res.

Després d’aquestes paraules, l’alcalde va anunciar que a partir d’ara governaran en minoria i va pujar la tensió de la sessió plenària. De fet, Jaimot ha denunciat a l’alcalde davant els Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre per haver rebut el cop d’una ampolla d’aigua al final del ple. En una nota de premsa, l’alcalde puntualitza que va donar un cop a una botella que “malauradament va anar en direcció al regidor”. Assegura que va ser un “acte reflex que no tenia cap intencionalitat d’agressió” i que ja s’ha disculpat per aquest “gest desafortunat”.

El Complex d'Ascó constava d'un hotel de 68 places i un retaruant, un auditori amb capacitat per a 250 persones i un alberg, amb capacitat per a 100 persones, a més d'un poliesportiu i una zona lúdica. També contemplava una piscina coberta, una zona d'aigües, una altra de fitness i un xiquiparc, així com un aparcment subterrani amb una vuitantena de places.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació