ESPORTS | 21/01/2019

L’Ascó aconsegueix la primera victoria a casa

Clara Seguí // ASCÓ

Ascó 3 – 1 Castelldefels

Primera victòria de la temporada a casa. L'Ascó guanyava i ho feina davant el Castelldefels en un partit on la primera part va ser de domini visitant i la segona, de domini local fet que els va fer aconseguir la victòria.

En els primers minuts el Castelldefels va sortir amb més intensitat per sorprendre l'Ascó. L'Ascó no aconseguia tenir la pilota i sumat a la pressió dels visitants feina que no se sentissin còmodes. L'equip rival arribava amb facilitat a porta però, una passada llarga a Bertomeu, qui es va situar sol davant el porter del Castelldefels, li va permetre marcar l'1-0 al minut 27. Tot seguit, al 31, el visitant, Jordi Cano va xutar per l'esquerra aconseguint així empatar el partit.

A la segona part, l'Ascó va sortir amb més intensitat i mirant d'arribar a porta a la recerca del segon gol. Al minut 62, l’àrbitre va xiular un penal que va consultar amb el seu assistent després que un defensa tragués la mà. Així Bertomeu va marcar el segon de l'Ascó de penal, molt protestat pels visitants.

Al 65 va arribar el debut del nou fixatge, Revi. Els visitants ho provaven de lluny, però Eudald molt atent les enviava a corner. El Castelldefels, lluitava per tornar a empatar, i en els darrers minuts va tenir una bona ocasió, però la bona defensa de l'Ascó va impedir el gol. I ja en l'última jugada del partit el nou fixatge de l'Ascó, Revi, va marcar el definitiu 3-1.