ESPORTS | 15/01/2019

La Lliga de Pàdel Comarcal tanca la fase regular de competició

Clara Seguí // VINARÒS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

La Lliga Comarcal de Pàdel tornava amb la jornada 10, primera competició de l'any i final de la segona volta i fase regular d'aquesta Lliga.

El Club Tenis Vinaròs va ser un dels amfitrions d'aquesta jornada on va rebre a l'Indoor Benicarló A, qui es va imposar als vinarosencs per 8-0. Des de la presidència del Tenis Vinaròs, Manuel Febrer, assegura no importar-los el resultat més que passar una bona estona.

Encara en la zona sud, el Bahia Mar A va guanyar al Sénia Tenis Club també per 8-0. En segona categoria, el Club Tenis Vinaròs B es va dominar a l'Indoor Benicarló B (6-2), el Club Tenis Benicarló al Bahia Mar B (6-2) i l'Indoor Vinaròs, al Pitch & Putt Sant Jordi (8-0).

Pel que fa a la zona nord, en primera categoria, el CE Amposta A es va imposar al Club Tenis Tortosa A (8-0) i Jesussport A, al Johny Montañés A (6-2). En segona, Jesussport B va guanyar a l'Iam Pàdel B per 8-0.

Amb aquests resultats Jesussport A (41 punts) i B (43 punts) encapçalen la classificació de la zona nord, i l'Indoor Benicarló A (45 punts) i el Bahia Mar B (51 punts), la zona sud.

La propera jornada serà de recuperació dels partits ajornats, i la següent començaran les eliminatòries del play-off.