La nova plantilla del Cantaires perdia davant un fort Badalonès

Clara Seguí // BADALONA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Badalonès 103 - 65 Cantaires Tortosa

L’entrada d’any no ha donat l’esperada victòria al Cantaires. L’equip tortosí va retornar ahir a la competició de Copa Catalunya i va caure per 106 - 65 davant un Badalonès molt encertat amb l'atac en el dia de la presentació dels seus equips.

El partit es presentava difícil per la qualitat del rival i per la necessitat del CB Cantaires de reconstruir el seu joc de nou degut a les noves incorporacions.

El segon quart va ser igualat, amb un canvi defensiu de l’equip visitant que va permetre jugar un parcial 21 a 19, però en cap cas aquesta millora va servir per retallar distàncies. Els tortosins no van tenir opcions a partir del segon quart. En canvi, el Badalonès va sortir molt fort. Marcos Morales (dorsal 10) amb 18 punts va ser un autèntic maldecap pels tortosins, i també Juan Carlos Vicente, qui va anotar 11 tirs en 12 intents.

Ja en el tercer període l'equip local va marxar del marcador definitivament amb un molt bon encert en la línia exterior amb cinc triples i ràpids contraatacs. Jaume Bougouarout, entrenador del Cantaires, afirmava que enfrontar-se a un equip com el de Badalona era complicat per la gran qualitat que presenten.

Un dia rodó per al Badalonès, i esperat per a la nova plantilla del Cantaires qui haurà de refer-se amb les estructures ofensives i defensives per tal de poder veure la millora en les pròximes jornades i trencar així, amb la mala ratxa de resultats.