ESPORTS | 14/01/2019

La Rapitenca empata amb un dels debutants a l’ascens

Clara Seguí // SANT CARLES DE LA RÀPITA

EFAC Almacelles 1 - 1 UE Rapitenca

La Rapitenca empatava a casa de l’EFAC Almacelles aquest diumenge. L’Almacelles rebia a l’equip del Montsià amb l’objectiu de sumar 3 punts i retallar distàncies amb els equips de dalt.

Els locals van gaudir de bones oportunitats en els primers compassos de partit. Òscar Canadell i Enric Bosch van fregar l’1 a 0 mentre que a l’altra porteria, Joan Sabaté perdonava en una acció clara. Poc després, el mateix Sabaté esmenaria el seu error amb un autèntic golàs al minut 27 de partit.

D’altra banda, Enric Bosch, de l’Almacelles va gaudir de 2 oportunitats per empatar, però el 9 dels roig-i-negres no va trobar el camí del gol, i va ser substituït a la represa per Chipi, que va desencallar l’equip en una de les seves primeres intervencions, anotant l’empat al minut 56 de joc. A 15 minuts del xiulet final, la Rapitenca es va quedar amb 10 homes però tot i les arribades de l’equip segrianenc, el marcador ja no es va moure.

L’empat deixa a l’Almacelles a 3 punts de la promoció d’ascens, i la Rapitenca se situa catorzè a la taula amb 17 punts.