ESPORTS | 14/01/2019

L’Ascó segueix sense la victòria a casa

Clara Seguí // ASCÓ

FC Ascó 1 – 1 La Grama

L'Ascó segueix sense guanyar a casa. Aquest diumenge empatava a 1 davant la Grama, en un partit on l'Ascó va poder sentenciar a la primera part, però a la segona, la Grama va estar millor, i en els darrers minuts, va empatar el partit.

La primera part no podia començar millor per l'Ascó, ja que al minut 3, un fort tret de Toldrà, el va desviar el porter Toni Texeira, i el rebuig el va agafar Masqué, qui va anotar l'1-0. La Grama, per una altra banda, qui estrenava entrenador nou, Toni Romero, ho intentava però els asconecs robaven fàcilment la pilota i arribava amb facilitat a l'àrea visitant mostrant un bon joc.

Els visitants van provar sort, al minut 21, mitjançant Buba, però la pilota va sortir desviada. Al 22 ho va provar Peke de lluny, però el porter visitant la va aturar en dos temps.

La segona part va començar amb un Ascó intens, però la Grama va estar millor. Buba ho va provar al minut al 50. L'Ascó per la seva banda, no renunciava tenir la pilota, però es veia dominat pels seus visitants que cada vegada creaven més perill. Ja en el darrer tram de partit, en temps afegit, la Grama finalment, ja havent avisat minuts abans, va aconseguir marcar l'empat mitjançant Cristobal.